dimarts, 6 de novembre del 2012

Delícies de botifarra


Per a 8 persones:

Ingredients:

1 ceba gran.
200gr de botifarres de ceba.
100gr de mantega.
100gr de farina.
1/4 de llet.
1/4 de brou de carn.
Ous.
Pa ratllat.
Pebre negre.
Nou moscada.

Preparació:

1. Es calfa la mantega fins que es desfaça.

2. Sofregim la ceba molt fina fins que estiga transparent. S'afegeix la botifarra sense pell i es sofreix tot junt i s'afegeix la farina. Anem pegant-li voltes per a mesclar-ho tot sense que es creme.

3. Anem afegint-li la llet poc a poc sense parar de menejar i després fem el mateix amb el brou de carn.

4.Li posem un poquet de pebre negre i de nou moscada.

5.Estarà llesta quant la pasta es separe de la paella.

6.Es deixa gelar a la nevera.

7.Es fan boletes amb la pasta , les passem per farina, ou i pa ratllat i les fregim.

I ja tenim una bona recepta de DELÍCIES DE BOTIFARRA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada