dilluns, 19 de novembre del 2012

Doblada

Ingredients:

-1Kg grs.de farina
-100 grs. d'ametles
-1 gotet de sucre
-50 grs. de llevat
-Uns quants granets d'anís 
-2 gots d'aigua
-1 got d'oli

Preparació:

1r: Bullim una tassa d'aigua amb matafaluga i anís.
2n:Colem i aboquem l'aigua en un recipient.
3r: Afegim el sucre i l'oli.
4t: En una altra tassa,desfem el llevat amb aigua calenta i, juntament amb la farina, s'aboca en el recipient.
5é: Ho pastem tot bé i ho deixem reposar.
6é: Quan la pasta augmente el doble del seu volum, la fenyem fent boles que col·locarem sobre una safata de forn folrada amb paper de forn o de parafina.
7é:Estaquem lleugerament els gallons d'ametla (amb pell) en les boles i tapem la safata amb un drap de cuina.
8é:Quan tornen a inflar, les introduïm al forn durant 20 minuts a 120ºC.
Després ja estarà feta per berenar!!!
1eso-c-04-DAM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada