dilluns, 10 de desembre del 2012

Llentilles amb xoriç.

Llentilles per a 4 persones:

 

INGREDIENTS:

 

-200g de llentilles.

-2 creïlles.

-1 ceba.

-2 o 3 ametales.

-2 trosset de pá.

-Un poc de tomaca.

-Mitja safanòria.

-Un poquet d'oli.

-Sal.

-2 ous.

-Una miqueta de pimentó dolç.

 

COM FER-HO:

 

1r Possar a bollir les llentilles i el ou.

2n Possar la paella en oli a calfar.

3r Quan l'oli ya esta fregint s'aboquen trossejats el pá y l'ametla.

4t Es lleva de la paella cuan ja están fregits els trossets de pá i de ametla.

5é Possar el pimentó dolç i una miqueta de tomaca triturada i es fregis.

6é Una vegada que les llentilles están blantes tirar l'aigua i es canvia per aigua neta i es torna a possar al foc.

7é Pelar i tallar a trosets xicotets la creïlla i la carlota, i es talla el xoriç i també s'aboca.

8é Abocar el fregit de ceba a l'oola de les llentilles, se li possa foc i es deixa a bollir fins que la creïla estiga blaneta.

9é S'agafa el morter i es pica el pá, les ametles i la llema de l'ou bollit i es tira a l'olla amb una miqueta de julivert.

10é Finalment la clara de l'ou es fa trossets i també es fica a l'olla.

 I ja teniu unes bones llentilles!

 

1ESO C- 21- EOC.


IMGP2576.JPG  

1 es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada