Llentilles per a 4 persones:
INGREDIENTS:
-200g de llentilles.
-2 creïlles.
-1 ceba.
-2 o 3 ametales.
-2 trosset de pá.
-Un poc de tomaca.
-Mitja safanòria.
-Un poquet d'oli.
-Sal.
-2 ous.
-Una miqueta de pimentó dolç.
COM FER-HO:
1r Possar a bollir les llentilles i el ou.
2n Possar la paella en oli a calfar.
3r Quan l'oli ya esta fregint s'aboquen trossejats el pá y l'ametla.
4t Es lleva de la paella cuan ja están fregits els trossets de pá i de ametla.
5é Possar el pimentó dolç i una miqueta de tomaca triturada i es fregis.
6é Una vegada que les llentilles están blantes tirar l'aigua i es canvia per aigua neta i es torna a possar al foc.
7é Pelar i tallar a trosets xicotets la creïlla i la carlota, i es talla el xoriç i també s'aboca.
8é Abocar el fregit de ceba a l'oola de les llentilles, se li possa foc i es deixa a bollir fins que la creïla estiga blaneta.
9é S'agafa el morter i es pica el pá, les ametles i la llema de l'ou bollit i es tira a l'olla amb una miqueta de julivert.
10é Finalment la clara de l'ou es fa trossets i també es fica a l'olla.
I ja teniu unes bones llentilles!
1ESO C- 21- EOC.
1 es
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada