dimarts, 6 de novembre del 2012
Delícies de botifarra
Per a 8 persones:
Ingredients:
1 ceba gran.
200gr de botifarres de ceba.
100gr de mantega.
100gr de farina.
1/4 de llet.
1/4 de brou de carn.
Ous.
Pa ratllat.
Pebre negre.
Nou moscada.
Preparació:
1. Es calfa la mantega fins que es desfaça.
2. Sofregim la ceba molt fina fins que estiga transparent. S'afegeix la botifarra sense pell i es sofreix tot junt i s'afegeix la farina. Anem pegant-li voltes per a mesclar-ho tot sense que es creme.
3. Anem afegint-li la llet poc a poc sense parar de menejar i després fem el mateix amb el brou de carn.
4.Li posem un poquet de pebre negre i de nou moscada.
5.Estarà llesta quant la pasta es separe de la paella.
6.Es deixa gelar a la nevera.
7.Es fan boletes amb la pasta , les passem per farina, ou i pa ratllat i les fregim.
I ja tenim una bona recepta de DELÍCIES DE BOTIFARRA.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada