MIQUES PER A 6 PERSONES:
- 1 kg de farina de blat, del molí de les Fonts del Marqués de Caravaca.
- 200 cl d'oli d'oliva La Masía.
- 1 l. d'aigua.
- 20 g de sal.
COM ES FA:
1.- Agafes una paella, poses l'oli i el calfes fins que isca un poc de fum.
2.- Buides l'oli de la paella en un recipient.
3.- Poses l'aigua a la paella i quan comence a bullir afegeixes tota la farina.
4.- Remenes la farina fins que pareguen unes farinetes.
5.- Al mateix temps que remenes vas afegint l'oli poc a poc, fins que la pasta es quede torradeta.
6.- Continues remenant fins que es facen com a trossets.
7.- I... a gaudir d'un plat deliciós.
(També ho pots acompanyar amb bajoques fregides, embutits, carn, etc.).
1ESOC-27-SYR.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada