500gr carn de magra picada
1kg de tomaca triturada
1 ceba
100 ml d'oli d'oliva
Un grapat de sal
Una cullera de cafè de sucre
6 fulles de llorer i orenga al gust
600gr de macarrons
Formatge parmesà al gust
Com es fa:
- Trossegeu la ceba a trossets xicotets.
- Posem la paella al foc en oli d'oliva.
- Una volta calent l'oli afegim la car picà i la ceba.
- Una volta que esta dorada, afegim la tomaca triturada.
- Se li tira un grapat de sal i una cullera de cafè de sucre per a llevar-li el gust de l´acid de la tomaca.
- Quan esta sofregit, li afegim l'orenga al teu gust.
- En una cassola a banda, afegim molta aigua amb un grapat de sal i sis fulles de llorer
- Quan bull l'aigua posem els macarrons uns huit minuts al foc (al dente)
- Colem l'aigua i deixem els macarrons en un plat i posem damunt el sofregit de carn i posem el formatge parmesà al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada