diumenge, 11 de novembre del 2012

Macarrons

Ingredients per a 4 persones:

500gr carn de magra picada
1kg de tomaca triturada
1 ceba
100 ml d'oli d'oliva
Un grapat de sal
Una cullera de cafè de sucre
6 fulles de llorer i orenga al gust
600gr de macarrons
Formatge parmesà al gust

Com es fa:
  1. Trossegeu la ceba a trossets xicotets.
  2. Posem la paella al foc en oli d'oliva.
  3. Una volta calent l'oli afegim la car picà i la ceba.
  4. Una volta que esta dorada, afegim la tomaca triturada.
  5. Se li tira un grapat de sal i una cullera de cafè de sucre per a llevar-li el gust de l´acid de la tomaca.
  6. Quan esta sofregit, li afegim l'orenga al teu gust.
  7. En una cassola a banda, afegim molta aigua amb un grapat de sal i sis fulles de llorer
  8. Quan bull l'aigua posem els macarrons uns huit minuts al foc (al dente) 
  9. Colem l'aigua i deixem els macarrons en un plat i posem damunt el sofregit de carn i  posem el formatge parmesà al gust. 
1ESO(-20-GNS) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada